Okna Piła PCV Energooszczędne Plastikowe Pasywne Drzwi Parapety Bramy Sklep z Oknami w Pile Duże Okna Przesuwne HS PSK Smart Side Tarasowe Trzyszybowe Dwuszybowe Ogrodowe Aluminiowe Dachowe Montaż Wymiana Demontaż Producent Okien Nowoczesne Grafit Antracyt Czarne Białe Brązowe Świat Drzwi i Okien Piła Okna 3 Szyby 7 Komorowe 5 6 Komór Pomiar Wycena Salon OKNOSTYL Tanio Wymiana Cena Dobre Opinie Drutex Antywłamaniowe Najlepsze Polecane Balkonowe Niskie Ceny Promocja Dźwiękoszczelne Cennik Niski Współczynnik Przenikania Ciepła K Oknoplast Ideal Rehau Tanie Producenci Solidne Trwałe Na Wymiar Ogród Na Zamówienie Najtaniej Promocje -42% Gwarancja Okno Piła Firma Wykonawca

OPINIE O NAS

Opinia

Rated 5 out of 5
28 września 2020

Nic dodać nic ująć

Marcin

Solidne okna ALUPLAST

Rated 5 out of 5
1 września 2020

Wytrzymałe i solidne. Polecam 🙂

Waldemar

Montaż okien oknostyl

Rated 5 out of 5
15 czerwca 2020

Wszystko wymierzone perfekcyjnie. Nie mam zarzutów. Widać że wasi ludzie znają się na rzeczy

Joanna S.

Opinia okna

Rated 5 out of 5
15 lutego 2020

Wszystko dobrze zamocowane. Okna wykonane i dostarczone w bardzo szybkim tempie co bardzo się ceni!

Norbert F.

Opinia

Rated 5 out of 5
18 października 2019

Kupiłem okna VEKA i zostałem bardzo miło zaskoczony. Panowie przywieźli i zamontowali je w bardzo szybkim tempie. Konstrukcja jest stabilna i na pewno dobrze wykończona. Polecam firmę oknostyl

Mariusz

Rolety waszej firmy

Rated 5 out of 5
4 sierpnia 2019

Mimo, że zajmujecie się głównie oknami to macie również bardzo dobre rolety!

Justyna L.

Opinia

Rated 5 out of 5
30 stycznia 2019

Wszystko na duży +.

Bartosz P.

Okna dachowe

Rated 5 out of 5
20 stycznia 2019

Zrobiliśmy wraz z mężem remont i zamontowaliśmy nowoczesne okna dachowe oknostyl. Sprawują się wyśmienicie i nie możemy wam nic zarzucić. Zasługujecie na 5 gwiazdek 🙂

Renata N.

Opinia

Rated 5 out of 5
27 listopada 2018

Okna przesuwne są dobre

Marcin C.

Opinia o oknach

Rated 5 out of 5
9 listopada 2018

Wszystkie okna są super. Jesteśmy zadowoleni.

Sebastian

Opinia oknostyl

Rated 5 out of 5
16 czerwca 2018

Profesjonalna firma ktora zasluguje nawet na 6 gwiazdek! montaz szybko i sprawnie bez zarzutow. Wymienilem to co chcialem. Sprawnie i na temat polecam

Igor N.

Profesjonalna firma i okna

Rated 5 out of 5
2 lipca 2017

Profesjonalne podejście do klienta oraz okna najwyższej klasy!
Zakupiliśmy okna REHAU – pasują idealnie i są wytrzymałe
POLECAM! ! !

Zosia

Ovlo okna

Rated 5 out of 5
8 kwietnia 2017

Wysokiej klasy produkty oraz osoby z doświadczeniem, które potrafią w nich doradzić!

Kacper P.

Oknostyl okna solidne i dobrze zamontowane

Rated 5 out of 5
22 sierpnia 2016

Pomiar, doradztwo i montaż. Sprawnie szybko i fachowo.

Piotr

Szybko i konkretnie

Rated 5 out of 5
8 marca 2016

Polecam – firma solidna i wiarygodna

Miłosz W.

Okna - opinia

Rated 5 out of 5
5 czerwca 2015

Zawsze profesjonalna obsługa konkurencyjne ceny.

Maciej W.

Okna ALUPLAST 7000

Rated 5 out of 5
1 maja 2015

Okna bez uwag, dokładnie tak jak chcieliśmy.
Montaż dokładny, czysty i precyzyjny.
Panowie znają się na rzeczy 🙂

Piotr H.

Opinia okna

Rated 5 out of 5
29 marca 2014

Bardzo solidne i wytrzymałe okna, które zostały zamontowane i dostarczone w profesjonalny sposób. Nic dodać, nic ująć. Ocena zasłużona

Michał

pakiet rolety i okna

Rated 5 out of 5
17 grudnia 2013

Zamówiliśmy okna i do tego rolety w Oknostyl. Panowie którzy przywieźli nam okna i rolety ( widać, że to co piszą na stronie jest w 100% takie samo co produkują ) które zamontowali w bardzo szybkim tempie. Widać że znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Myślę że wybraliśmy odpowiednią firmę i na pewno polecimy was innym znajomym.

Asia B.

Opinia

Rated 5 out of 5
5 czerwca 2013

Polecam

Marian W.